ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Audi Alt Model

Anunturi Auto Audi Alt Model

Au fost gasite 2 rezultate auto Audi Alt Model.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Audi Alt Model, vanzari auto Audi Alt Model second-hand, stiri auto Audi Alt Model, prezentare autoturisme Audi Alt Model noi aparute pe piata, vanzari masini Audi Alt Model noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Audi Alt Model online. Vizualizati oferta noastra de masini Audi Alt Model noi si masini Audi Alt Model second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Audi Alt Model, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Audi Alt Model Pret: 2200 €
Anunt din: 20-05-2009
An fabricatie: 1994
Capacitate Cilindrica: 2000 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
import germania, recent inmatriculat in ro, sunt proprietarul,fara schimburi, fara variante, fara combinatii!!!

Audi Alt Model Pret: 2800 €
Anunt din: 28-03-2009
An fabricatie: 1994
Capacitate Cilindrica: 2000 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
I N M A T R I C U L A T A IN RO. LA DATA DE 01.04.2009,IMPORT GERMANIA,NERULATA IN TARA,ACTE LA ZI, FARA SCHIMBURI!!! FARA VARIANTE!!! FARA COMBINATII!!!

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.