ANUNTUL AUTO Vanzari Auto BMW 528

Anunturi Auto BMW 528

Au fost gasite 1 rezultate auto BMW 528.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto BMW 528, vanzari auto BMW 528 second-hand, stiri auto BMW 528, prezentare autoturisme BMW 528 noi aparute pe piata, vanzari masini BMW 528 noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto BMW 528 online. Vizualizati oferta noastra de masini BMW 528 noi si masini BMW 528 second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini BMW 528, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

BMW 528 Pret: 4000 €
Anunt din: 05-09-2010
An fabricatie: 2000
Capacitate Cilindrica: 2100 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
bmw528i vand piese si accesorii

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.