ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Chevrolet Kalos

Anunturi Auto Chevrolet Kalos

Au fost gasite 2 rezultate auto Chevrolet Kalos.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Chevrolet Kalos, vanzari auto Chevrolet Kalos second-hand, stiri auto Chevrolet Kalos, prezentare autoturisme Chevrolet Kalos noi aparute pe piata, vanzari masini Chevrolet Kalos noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Chevrolet Kalos online. Vizualizati oferta noastra de masini Chevrolet Kalos noi si masini Chevrolet Kalos second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Chevrolet Kalos, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Chevrolet Kalos Pret: 2400 €
Anunt din: 13-03-2009
An fabricatie: 2005
Capacitate Cilindrica: 1400 cmc
Carburant: Benzina
Judet: IASI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina a fost lovita in fata,are tinichigeria si vopsitoria facuta ,mai necesita reparatii la motor. Merita vazuta!

Chevrolet Kalos Pret: 2400 €
Anunt din: 13-03-2009
An fabricatie: 2005
Capacitate Cilindrica: 1400 cmc
Carburant: Benzina
Judet: IASI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina a fost lovita in fata,are tinichigeria si vopsitoria facuta, mai necesita reparatii la motor. Merita vazuta!

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.