ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Dacia Alt Model

Anunturi Auto Dacia Alt Model

Au fost gasite 4 rezultate auto Dacia Alt Model.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Dacia Alt Model, vanzari auto Dacia Alt Model second-hand, stiri auto Dacia Alt Model, prezentare autoturisme Dacia Alt Model noi aparute pe piata, vanzari masini Dacia Alt Model noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Dacia Alt Model online. Vizualizati oferta noastra de masini Dacia Alt Model noi si masini Dacia Alt Model second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Dacia Alt Model, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Dacia Alt Model Pret: 10000 €
Anunt din: 30-10-2010
An fabricatie: 2010
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: GALATI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Dacia Duster 4x2 IMPECABIL

Dacia Alt Model Pret: 2200 €
Anunt din: 22-08-2009
An fabricatie: 2005
Capacitate Cilindrica: 1900 cmc
Carburant: Diesel
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
sunt proprietarul-firma, stare buna,ideala pt. termopane,constructii, gradinarit, cauciucuri noi,fara variante, fara schimburi,fara combinatii!!!am piese + accesorii suzuki vitara, samurai ,daihatsu feroza, prelata jimny!!! papuc, pick-up,drop side,1304,1305.

Dacia Alt Model Pret: 2500 €
Anunt din: 19-02-2009
An fabricatie: 2004
Capacitate Cilindrica: 1900 cmc
Carburant: Diesel
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
sunt proprietar pe carte, itp 2 ani,asigurare,stare buna, nu a carat greutati, nu sunati pt.schimburi,nici combinatii si nici variante !!!

Dacia Alt Model Pret: 3700 €
Anunt din: 08-09-2008
An fabricatie: 2004
Capacitate Cilindrica: 1900 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
vand dacia doublecab an 2004 culoare alb stare buna diesel pret 3700 DIscutabil

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.