ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Daewoo Kalos

Anunturi Auto Daewoo Kalos

Au fost gasite 1 rezultate auto Daewoo Kalos.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Daewoo Kalos, vanzari auto Daewoo Kalos second-hand, stiri auto Daewoo Kalos, prezentare autoturisme Daewoo Kalos noi aparute pe piata, vanzari masini Daewoo Kalos noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Daewoo Kalos online. Vizualizati oferta noastra de masini Daewoo Kalos noi si masini Daewoo Kalos second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Daewoo Kalos, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Daewoo Kalos Pret: 900 €
Anunt din: 14-07-2009
An fabricatie: 1999
Capacitate Cilindrica: 800 cmc
Carburant: Benzina
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
vand tico fab 99 gpl omologat 900 euro tel: 0763613287

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.