ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Fiat Croma

Anunturi Auto Fiat Croma

Au fost gasite 1 rezultate auto Fiat Croma.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Fiat Croma, vanzari auto Fiat Croma second-hand, stiri auto Fiat Croma, prezentare autoturisme Fiat Croma noi aparute pe piata, vanzari masini Fiat Croma noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Fiat Croma online. Vizualizati oferta noastra de masini Fiat Croma noi si masini Fiat Croma second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Fiat Croma, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Fiat Croma Pret: 1000 €
Anunt din: 27-05-2009
An fabricatie: 1985
Capacitate Cilindrica: 1995 cmc
Carburant: Benzina + GPL
Judet: PRAHOVA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Proprietar. Trapa electrica bipozitionala. Jante OZ.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.