ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Fiat Ducato

Anunturi Auto Fiat Ducato

Au fost gasite 1 rezultate auto Fiat Ducato.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Fiat Ducato, vanzari auto Fiat Ducato second-hand, stiri auto Fiat Ducato, prezentare autoturisme Fiat Ducato noi aparute pe piata, vanzari masini Fiat Ducato noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Fiat Ducato online. Vizualizati oferta noastra de masini Fiat Ducato noi si masini Fiat Ducato second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Fiat Ducato, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Fiat Ducato Pret: 2200 €
Anunt din: 15-02-2009
An fabricatie: 1990
Capacitate Cilindrica: 2500 cmc
Carburant: Diesel
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
stare foarte buna, fara rugina,acte italia,nu este radiata(se poate prelungi asigurarea, proprietar roman,) , pentru recarosare in ro. sau inmatriculare in bulgaria(oferta inmatriculare pe bulgaria la aceasta masina =800euro, include toate actele cu carte verde pe 1 an,i.t.p.,contract+procura la notar, totul legal). total max. autorizata=2800kg.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.