ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Fiat Punto

Anunturi Auto Fiat Punto

Au fost gasite 3 rezultate auto Fiat Punto.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Fiat Punto, vanzari auto Fiat Punto second-hand, stiri auto Fiat Punto, prezentare autoturisme Fiat Punto noi aparute pe piata, vanzari masini Fiat Punto noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Fiat Punto online. Vizualizati oferta noastra de masini Fiat Punto noi si masini Fiat Punto second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Fiat Punto, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Fiat Punto Pret: 1300 €
Anunt din: 15-02-2012
An fabricatie: 2001
Capacitate Cilindrica: 1200 cmc
Carburant: Benzina
Judet: HUNEDOARA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
stare foarte buna distributia si placutele au fost schimbate taxa de inm 480 e nu sau scos nr rosi mot euro 3

Fiat Punto Pret: 2500 €
Anunt din: 09-01-2009
An fabricatie: 1999
Capacitate Cilindrica: 1100 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Acte Bulgaria valabile Mai 2009 pret negociabil

Fiat Punto Pret: 2100 €
Anunt din: 26-10-2008
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 1700 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Ofer procura sau contract vanzare cumparare si certificat radiere in cazul inscrierii in RO

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.