ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Fiat Ritmo

Anunturi Auto Fiat Ritmo

Au fost gasite 2 rezultate auto Fiat Ritmo.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Fiat Ritmo, vanzari auto Fiat Ritmo second-hand, stiri auto Fiat Ritmo, prezentare autoturisme Fiat Ritmo noi aparute pe piata, vanzari masini Fiat Ritmo noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Fiat Ritmo online. Vizualizati oferta noastra de masini Fiat Ritmo noi si masini Fiat Ritmo second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Fiat Ritmo, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Fiat Ritmo Pret: 50 €
Anunt din: 09-02-2009
An fabricatie: 1990
Capacitate Cilindrica: 1929 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Vand piese FIAT RITMO, REGATA, turbo Diesel, an fabr 1988, cc 1929, Preturi avantajoase! 0769133265

Fiat Ritmo Pret: 750 €
Anunt din: 27-01-2009
An fabricatie: 1990
Capacitate Cilindrica: 1929 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Vand FIAT RITMO, turbo diesel, inmatriculat, an fabricatie 1988, 115 cp, 2000 cc, pret 750 euro neg

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.