ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Ford Scorpio

Anunturi Auto Ford Scorpio

Au fost gasite 3 rezultate auto Ford Scorpio.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Ford Scorpio, vanzari auto Ford Scorpio second-hand, stiri auto Ford Scorpio, prezentare autoturisme Ford Scorpio noi aparute pe piata, vanzari masini Ford Scorpio noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Ford Scorpio online. Vizualizati oferta noastra de masini Ford Scorpio noi si masini Ford Scorpio second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Ford Scorpio, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Ford Scorpio Pret: 2200 €
Anunt din: 21-05-2009
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 1998 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
ACUM INMATRICULAT PE 21.05.2009, ACTE LA ZI,IMPORT GERMANIA IN 2009,NERULATA IN RO.,SUNT PROPRIETARUL,STARE BUNA, FARA VARIANTE, FARA COMBINATII, FARA SCHIMBURI!!!

Ford Scorpio Pret: 1 RON
Anunt din: 14-04-2009
An fabricatie: 1990
Capacitate Cilindrica: 1800 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUZAU
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Dezmembrez Ford Scorpio Ghia

Ford Scorpio Pret: 1 RON
Anunt din: 09-03-2009
An fabricatie: 1991
Capacitate Cilindrica: 1400 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUZAU
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
dezmembrez ford scorpio ghia motor 6 V 2,4L,benzina,masina este impecabila.Vand orice de pe ea. Dezmembrez Renault21,Hyunday sonata,Ford Mondeo,Rover 600

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.