ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Land Rover Discovery

Anunturi Auto Land Rover Discovery

Au fost gasite 2 rezultate auto Land Rover Discovery.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Land Rover Discovery, vanzari auto Land Rover Discovery second-hand, stiri auto Land Rover Discovery, prezentare autoturisme Land Rover Discovery noi aparute pe piata, vanzari masini Land Rover Discovery noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Land Rover Discovery online. Vizualizati oferta noastra de masini Land Rover Discovery noi si masini Land Rover Discovery second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Land Rover Discovery, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Land Rover Discovery Pret: 3750 €
Anunt din: 02-06-2010
An fabricatie: 1997
Capacitate Cilindrica: 2500 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
LAND ROVER DISCOVERY 4X4 turbo-diesel fabricatie 1997, 7 locuri,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a. EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA! Motor-turbodiesel intercoller,abs,directie asistata ,pilot automat,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica ,cauciucuri noi, cd player ,volan reglabil. Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit. Este o masina 4x4,destinata OFF ROAD deci poate fi folosita pe orice forma de teren . Va garantez ca in momentul in care o veti conduce veti fi extrem de incantati !Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania.Va garantez dreptul de a circula legal cu ea in Romania ! Ce alta masina atat de buna mai puteti cumpara la acesti bani...? Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile legate se SIGURANTA si LEGALITATEA cu care puteti circula cu aceasta masina in Romania.Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .Am si alte masini la vanzare .Pentru detalii ma puteti apela oricand la numarul de telefon 0726679900. Se accepta si schimb cu alta masina sau aur ,bijuterii,ceasuri,piese deosebite, obiecte pretioase s.a.

Land Rover Discovery Pret: 3750 €
Anunt din: 05-05-2010
An fabricatie: 1997
Capacitate Cilindrica: 2495 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Aceasta masina este in stare ireprosabila de functionare si de un confort deosebit. Va garantez ca in momentul in care o veti conduce veti fi extrem de incantati !Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania,fapt ce va ofera un avantaj deosebit mai ales ca nu mai trebuie sa platiti nenumarate taxe ridicol de mari. Va garantez dreptul de a circula legal cu ea in Romania ! Ce alta masina atat de buna mai puteti cumpara la acesti bani...? Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile legate se SIGURANTA si LEGALITATEA cu care puteti circula cu aceasta masina in Romania.Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .Am si alte masini la vanzare .Pentru detalii ma puteti apela oricand la numarul de telefon 0726679900. Se accepta si schimb cu alta masina sau aur ,bijuterii,ceasuri,piese deosebite, obiecte pretioase s.a.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.