ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Mercedes Benz 240

Anunturi Auto Mercedes Benz 240

Au fost gasite 1 rezultate auto Mercedes Benz 240.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Mercedes Benz 240, vanzari auto Mercedes Benz 240 second-hand, stiri auto Mercedes Benz 240, prezentare autoturisme Mercedes Benz 240 noi aparute pe piata, vanzari masini Mercedes Benz 240 noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Mercedes Benz 240 online. Vizualizati oferta noastra de masini Mercedes Benz 240 noi si masini Mercedes Benz 240 second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Mercedes Benz 240, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Mercedes Benz 240 Pret: 700 €
Anunt din: 06-01-2011
An fabricatie: 1980
Capacitate Cilindrica: 2399 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Mercedes 240D (colectie), capacitate cilindrica 2.399 cc, combustibil Motorina, consum 8 l/100km, 65 CP, are verificarea tehnica facuta, culoarea rosie, stare buna.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.