ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Mercedes Benz E 220

Anunturi Auto Mercedes Benz E 220

Au fost gasite 1 rezultate auto Mercedes Benz E 220.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Mercedes Benz E 220, vanzari auto Mercedes Benz E 220 second-hand, stiri auto Mercedes Benz E 220, prezentare autoturisme Mercedes Benz E 220 noi aparute pe piata, vanzari masini Mercedes Benz E 220 noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Mercedes Benz E 220 online. Vizualizati oferta noastra de masini Mercedes Benz E 220 noi si masini Mercedes Benz E 220 second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Mercedes Benz E 220, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Mercedes Benz E 220 Pret: 11650 €
Anunt din: 10-03-2009
An fabricatie: 2002
Capacitate Cilindrica: 2148 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BACAU
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
MENTIONEZ CA MASINA ARE FACUTA REVIZIA RECENT(INCLUSIV SCHIMBUL DE CONSUMABILE), MAI ARE DE PARCURS 14000 KM PANA LA URMATOAREA REVIZIE. PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL, ACCEPT SI VARIANTE.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.