ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Mitsubishi L300

Anunturi Auto Mitsubishi L300

Au fost gasite 1 rezultate auto Mitsubishi L300.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Mitsubishi L300, vanzari auto Mitsubishi L300 second-hand, stiri auto Mitsubishi L300, prezentare autoturisme Mitsubishi L300 noi aparute pe piata, vanzari masini Mitsubishi L300 noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Mitsubishi L300 online. Vizualizati oferta noastra de masini Mitsubishi L300 noi si masini Mitsubishi L300 second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Mitsubishi L300, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Mitsubishi L300 Pret: 3999 €
Anunt din: 06-03-2011
An fabricatie: 1980
Capacitate Cilindrica: 2351 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
4x4 de teren original mitsubishi bulgaria ianuarie 2011

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.