ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Mitsubishi Pajero

Anunturi Auto Mitsubishi Pajero

Au fost gasite 5 rezultate auto Mitsubishi Pajero.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Mitsubishi Pajero, vanzari auto Mitsubishi Pajero second-hand, stiri auto Mitsubishi Pajero, prezentare autoturisme Mitsubishi Pajero noi aparute pe piata, vanzari masini Mitsubishi Pajero noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Mitsubishi Pajero online. Vizualizati oferta noastra de masini Mitsubishi Pajero noi si masini Mitsubishi Pajero second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Mitsubishi Pajero, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Mitsubishi Pajero Pret: 3595 €
Anunt din: 16-03-2011
An fabricatie: 1994
Capacitate Cilindrica: 2800 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
CITITI VA ROG CU ATENTIE ! MITSUBISHI PAJERO/SOGUN 4/4 turbo-diesel fabricatie 1994 ,7Locuri,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a. EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA! Motor-turbodiesel intercoller,abs,directie asistata ,pilot automat,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica, cd player ,volan reglabil. Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati cu incredere la nr. de tel 0730.451. 098 La momentul de fata va garantez ca oportunitate mai buna ca aceasta nu veti gasi! Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit. Este o masina 4/4,destinata OFF ROAD deci poate fi folosita pe orice forma de teren . Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .

Mitsubishi Pajero Pret: 3995 €
Anunt din: 15-03-2011
An fabricatie: 1996
Capacitate Cilindrica: 2800 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
CITITI VA ROG CU ATENTIE ! MITSUBISHI PAJERO/SOGUN 4/4 turbo-diesel fabricatie 1996 ,7Locuri,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a. EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA! Motor-turbodiesel intercoller,abs,directie asistata ,pilot automat,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica, cd player ,volan reglabil. Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati cu incredere la nr. de tel 0730.451. 098 La momentul de fata va garantez ca oportunitate mai buna ca aceasta nu veti gasi! Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit. Este o masina 4/4,destinata OFF ROAD deci poate fi folosita pe orice forma de teren . Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .

Mitsubishi Pajero Pret: 3995 €
Anunt din: 16-06-2010
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 2830 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
MITSUBISHI PAJERO 4x4 turbo-diesel fabricatie 1995, 7 Locuri,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a.EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA PE ORICE TIP DE TEREN .Motor-turbodiesel intercoller,abs,directie asistata ,pilot automat,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica ,cauciucuri noi, cd player ,volan reglabil.Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania. Va garantez ca puteti circula legal cu ea in Romania !Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit. Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile la nr. de tel 0726679900.Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .Am si alte masini la vanzare.

Mitsubishi Pajero Pret: 3995 €
Anunt din: 06-05-2010
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 2830 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
MITSUBISHI PAJERO/SOGUN 4x4 turbo-diesel fabricatie 1995, 7 Locuri,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a. EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA PE ORICE TIP DE TEREN ! Motor-turbodiesel intercoller,abs,directie asistata ,pilot automat,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica ,cauciucuri noi, cd player ,volan reglabil. Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania. Va garantez ca puteti circula legal cu ea in Romania ! Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit. Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile la nr. de tel :0726679900 Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz . Se accepta si un schimb cu alta masina sau aur, ceasuri,bijuterii s.a.

Mitsubishi Pajero Pret: 4250 €
Anunt din: 23-03-2010
An fabricatie: 1997
Capacitate Cilindrica: 2800 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
MITSUBISHI PAJERO/SOGUN 4/4 turbo-diesel fabricatie 1997, 7 locuri, tapitserie piele ,speciala pentru vanatoare,pescuit,teren accidentat,conditii grele de drum ,tractari super grele s.a. EXTRAORDINAR DE ROBUSTA SI PUTERNICA! Motor-turbodiesel intercoller,geamuri electrice , inchidere centralizata,trapa panoramica ,cauciucuri noi, cd player ,volan reglabil s.a.Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania,fapt ce va ofera un avantaj deosebit mai ales ca nu mai trebuie sa platiti nenumarate taxe ridicol de mari.Sunt proprietarul unei afaceri de gen (parc auto) in Anglia de 13 ani ,fapt ce-mi permite sa va ofer unele facilitati .De asemenea se ofera factura fiscala din Anglia pe numele noului proprietar!Va garantez dreptul de a circula legal cu ea in Romania ! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic . La momentul de fata va garantez ca oportunitate mai buna ca aceasta nu veti gasi.Aceasta masina este in stare superba de functionare si de un confort deosebit.Este o masina 4/4,destinata OFF ROAD deci poate fi folosita pe orice forma de teren . Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile legate se SIGURANTA si LEGALITATEA cu care puteti circula cu aceasta masina in Romania. Mentionez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz . Am si alte masini la vanzare.Ma puteti apela pentru detalii la nr.de telefon :0726679900 Constantin.Se accepta si schimb cu alta masina sau aur ,ceasuri, bijuterii,pietre pretioase s.a.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.