ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Nissan Micra

Anunturi Auto Nissan Micra

Au fost gasite 1 rezultate auto Nissan Micra.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Nissan Micra, vanzari auto Nissan Micra second-hand, stiri auto Nissan Micra, prezentare autoturisme Nissan Micra noi aparute pe piata, vanzari masini Nissan Micra noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Nissan Micra online. Vizualizati oferta noastra de masini Nissan Micra noi si masini Nissan Micra second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Nissan Micra, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Nissan Micra Pret: 800 €
Anunt din: 08-06-2013
An fabricatie: 1999
Capacitate Cilindrica: 998 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Aerul functional,taxe la zi,proprietar.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.