ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Nissan Terrano

Anunturi Auto Nissan Terrano

Au fost gasite 2 rezultate auto Nissan Terrano.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Nissan Terrano, vanzari auto Nissan Terrano second-hand, stiri auto Nissan Terrano, prezentare autoturisme Nissan Terrano noi aparute pe piata, vanzari masini Nissan Terrano noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Nissan Terrano online. Vizualizati oferta noastra de masini Nissan Terrano noi si masini Nissan Terrano second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Nissan Terrano, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Nissan Terrano Pret: 10 €
Anunt din: 29-04-2011
An fabricatie: 2001
Capacitate Cilindrica: 2000 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Dezmembrez Nissan terrano, 2001 elemente de caroserie, mecanica, motoare, cutii, grupuri

Nissan Terrano Pret: 2600 €
Anunt din: 17-03-2009
An fabricatie: 1993
Capacitate Cilindrica: 2600 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
VAND NISSAN TERRANO 2, DIESEL ,2700CMC, GEAMURI ELECTRICE , TRAPA ELECTRICA, AER CONDITIONAT , INCHIDERE,ALARMA. 0765477429

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.