ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Opel Omega

Anunturi Auto Opel Omega

Au fost gasite 3 rezultate auto Opel Omega.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Opel Omega, vanzari auto Opel Omega second-hand, stiri auto Opel Omega, prezentare autoturisme Opel Omega noi aparute pe piata, vanzari masini Opel Omega noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Opel Omega online. Vizualizati oferta noastra de masini Opel Omega noi si masini Opel Omega second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Opel Omega, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Opel Omega Pret: 1300 €
Anunt din: 11-03-2009
An fabricatie: 1996
Capacitate Cilindrica: 2500 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
are nr de germania valabile luna 11 2009 se poate inmatricula pe taxa veche nu au fost luate nr rosii accept si variante urgent

Opel Omega Pret: 2600 €
Anunt din: 11-11-2008
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 2500 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
masina super are tot pe ea vindem cu asigurara verificara ku contrakt kumparare vanzare si procura telefonu meu 00359896722533

Opel Omega Pret: 2600 €
Anunt din: 11-11-2008
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 2500 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CONSTANTA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
masina super.inmatriculata la bulgaria vindem cu kontrakt si procura are kasko are asigurara verificara si karta verde avem multe masine daka vret suna

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.