ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Peugeot 505

Anunturi Auto Peugeot 505

Au fost gasite 2 rezultate auto Peugeot 505.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Peugeot 505, vanzari auto Peugeot 505 second-hand, stiri auto Peugeot 505, prezentare autoturisme Peugeot 505 noi aparute pe piata, vanzari masini Peugeot 505 noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Peugeot 505 online. Vizualizati oferta noastra de masini Peugeot 505 noi si masini Peugeot 505 second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Peugeot 505, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Peugeot 505 Pret: 430 €
Anunt din: 02-07-2009
An fabricatie: 1980
Capacitate Cilindrica: 2158 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CLUJ
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
peugeot 505 turbo.turbo este legat pe direct,masina necesita mici reparatii,motorul este in stare perfecta de functionare,iar interiorul este impecabil!

Peugeot 505 Pret: 1500 RON
Anunt din: 02-07-2009
An fabricatie: 1980
Capacitate Cilindrica: 2158 cmc
Carburant: Diesel
Judet: CLUJ
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
turbo este legat pe direct,motorul este in stare buna de functionare.masina cesita mici reparatii

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.