ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Skoda Felicia

Anunturi Auto Skoda Felicia

Au fost gasite 3 rezultate auto Skoda Felicia.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Skoda Felicia, vanzari auto Skoda Felicia second-hand, stiri auto Skoda Felicia, prezentare autoturisme Skoda Felicia noi aparute pe piata, vanzari masini Skoda Felicia noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Skoda Felicia online. Vizualizati oferta noastra de masini Skoda Felicia noi si masini Skoda Felicia second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Skoda Felicia, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Skoda Felicia Pret: 2250 €
Anunt din: 10-08-2009
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 1300 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BIHOR
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina este in stare buna, INMATRICULATA in RO si cu toate actele la zi. ACCEPT VARIANTE: schimb cu materiale de constructii, Opel Tigra, Opel Corsa, VW Lupo sau Smart, etc. + ofer dif. de bani. Pret. 2250 Euro neg. bani cash. Pret. VARIANTE 2500 Euro neg. Tel. 0745576044

Skoda Felicia Pret: 2650 €
Anunt din: 30-05-2009
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 1300 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BIHOR
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina este in stare buna, INMATRICULATA in RO si cu toate actele la zi. ACCEPT VARIANTE: schimb cu materiale de constructii sau cu Opel Tigra, Opel Corsa, VW Lupo etc. + dif. de bani. Pret. 2650 Euro neg. Tel. 0745576044

Skoda Felicia Pret: 2750 €
Anunt din: 09-03-2009
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 1300 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BIHOR
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina este in stare buna, INMATRICULATA in RO si cu toate actele la zi. Pret. neg.

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.