ANUNTUL AUTO Vanzari Auto Volkswagen LT

Anunturi Auto Volkswagen LT

Au fost gasite 1 rezultate auto Volkswagen LT.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Volkswagen LT, vanzari auto Volkswagen LT second-hand, stiri auto Volkswagen LT, prezentare autoturisme Volkswagen LT noi aparute pe piata, vanzari masini Volkswagen LT noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto Volkswagen LT online. Vizualizati oferta noastra de masini Volkswagen LT noi si masini Volkswagen LT second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Volkswagen LT, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Volkswagen LT Pret: 1500 €
Anunt din: 10-03-2009
An fabricatie: 1980
Capacitate Cilindrica: 1900 cmc
Carburant: Benzina
Judet: ARGES
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
vand autoutilitara de transport marfa marca VW LT 45 din 1980 inmatriculata RO, pentru piese de schimb sau repunere in circulatie. Initial a fost dotata cu motor diesel de 2400 cmc din care mai am doar blocul motor si arborele cotit, iar acum are motor pe benzina de 1900 cmc functional, cu Omologare RAR. Tel: 0744300366 si dupa ora 19: 0248223600 sau 0348415935. Pret total: 1500 Euro, negociabil. Mailto:georgechintesentapitesti@yahoo.com

Pagina   [1]Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.