ANUNTUL AUTO Vanzari masini Fiat

Anunturi Auto Fiat

Au fost gasite 11 rezultate Fiat.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Fiat, vanzari auto Fiat second-hand, stiri auto Fiat, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Fiat noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Fiat noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Fiat noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Fiat, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Fiat Punto Pret: 2100 €
Anunt din: 26-10-2008
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 1700 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Ofer procura sau contract vanzare cumparare si certificat radiere in cazul inscrierii in RO

Pagina   1 2 3Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.