ANUNTUL AUTO Vanzari masini Lancia

Anunturi Auto Lancia

Au fost gasite 2 rezultate Lancia.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Lancia, vanzari auto Lancia second-hand, stiri auto Lancia, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Lancia noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Lancia noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Lancia noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Lancia, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Lancia Ypsilon Pret: 1500 €
Anunt din: 15-01-2013
An fabricatie: 1999
Capacitate Cilindrica: 1242 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Urgent ... Distributie si consumabile schimbate de curand , merge impecabil , arata impecabil , kilometrii reali , adusa din Italia ,a fost tinuta in garaj , fara urme de uzura , al 2-lea proprietar , inscrisa BG , se poate inscrie si pe RO taxa fiind foarte mica , consum mic , aer conditionat , senzori presiune roti , ideala pt oras , accept orice test , pret fix , fara schimburi.

Lancia Ypsilon Pret: 1750 €
Anunt din: 10-09-2012
An fabricatie: 1999
Capacitate Cilindrica: 1200 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Masina este inmatriculata BG pana in noiembrie , merge impecabil , arata impecabil , kilometrii reali , adusa din Italia ,a fost tinuta in garaj , fara urme de uzura , al 2-lea proprietar , se poate inscrie si pe RO taxa fiind foarte mica , consum mic , aer conditionat , ideala pt oras .

Pagina   1Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.