ANUNTUL AUTO Vanzari masini Opel

Anunturi Auto Opel

Au fost gasite 58 rezultate Opel.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Opel, vanzari auto Opel second-hand, stiri auto Opel, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Opel noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Opel noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Opel noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Opel, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Opel Combo Pret: 10 €
Anunt din: 29-04-2011
An fabricatie: 2002
Capacitate Cilindrica: 1400 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BUCURESTI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
Dezmembrez Opel Combo diesel, an 2002, am elemente de caroserie, motoare, cutii de viteze, elemente de interior, airbag-uri

Opel Vectra Pret: 4300 €
Anunt din: 28-02-2011
An fabricatie: 2001
Capacitate Cilindrica: 1995 cmc
Carburant: Diesel
Judet: BIHOR
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
distributia pe lant are cirlig remorcare

Opel Vectra Pret: 2550 €
Anunt din: 28-02-2011
An fabricatie: 1997
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: BIHOR
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
distributia si reviziile efectuate

Opel Astra Pret: 1400 €
Anunt din: 29-04-2010
An fabricatie: 1996
Capacitate Cilindrica: 1700 cmc
Carburant: Diesel
Judet: SALAJ
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
vand opel astra 1700 diesel,din 1996,euro2,dotat cu servo,abs,inchidere centralizata,treapa,geamuri electrice,oglinzi electrice,proiectoare de ceata,radio casetofon original,in strae impecabila

Opel Astra Pret: 1300 €
Anunt din: 29-04-2010
An fabricatie: 1994
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: SALAJ
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
vand opel astra 1600 benzina din 1994,euro 2,taxa de 416 euro,dotat cu servo,treapa,inchidere centralizata,proiectoare de ceata,genti de aluminium,in stare foarte bunaPiata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.