ANUNTUL AUTO Vanzari masini Suzuki

Anunturi Auto Suzuki

Au fost gasite 12 rezultate Suzuki.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Suzuki, vanzari auto Suzuki second-hand, stiri auto Suzuki, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Suzuki noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Suzuki noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Suzuki noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Suzuki, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Suzuki SJ Pret: 1650 €
Anunt din: 25-06-2009
An fabricatie: 1990
Capacitate Cilindrica: 1000 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
RECENT ADUS,STARE FOARTE BUNA,VOPSEA ORIGINALA-FARA RUGINA(ASA CEVA MAI RAR), KM PUTINI SI REALI, MOCHETATA, CAUCIUCURI NOI,NERULATA IN PADURE,4X4+GREU+USOR+REDUCTOR,ACTE IN REGULA,SE POATE VINDE SI LA 2300E INMATRICULATA PE BULGARIA SAU LA 3300EURO INMATRICULATA PE ROMANIA. FARA VARIANTE, FARA COMBINATII, FARA SCHIMBURI!!!am de vanzare si piese +accesorii second hand pt samurai si vitara!!!suzuki sj 410 !!!

Suzuki Vitara Pret: 1 €
Anunt din: 21-06-2009
An fabricatie: 1992
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
dezmembrez vitara din imagine,piese second vitara pt.transformare volan pe stanga, piese pt transformare vitara anglia,bull bar inox cu proiectoare 250e,bull bar nou vitara 200e, pragurilaterale vitara noi=200e,praguri second vitara=180e,prelata absolut noua vitara originala =350e, accesorii pt. prelata=100euro, prelata second aproape noua =250e,jante tabla vitara,piese din dezmembrari vitara,husa roata rezerva,plastice aripi-ornamente,scaune spate vitara,carlig remorcare vitara=100e,orice piesa vitara88-98,livrez si prin curierat, ofer si cer seriozitate!!!

Suzuki Vitara Pret: 3500 €
Anunt din: 21-04-2009
An fabricatie: 1991
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
IMPORT GERMANIA, INMATRICULATA RO,BULL-BAR, PRAGURI-SCARI,PROIECTOARE,CARLIG REMORCA,JANTE ALIAJ, CAUCIUCURI BUNE,4X4 CU REDUCTOR GREU+ USOR, FUNCTIONEAZA TOT,NERULATA IN PADURE.

Suzuki SJ Pret: 3300 €
Anunt din: 11-04-2009
An fabricatie: 1993
Capacitate Cilindrica: 1300 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
ACUM I N M A T R I C U L A T PE 11.04.2009.,IMPORT GERMANIA , NERULATA RO., 4X4 GREU+ USOR CU REDUCTOR,F A R A R U G I N A ,SUNT PROPRIETARUL DIN ACTE,PRELATA FOARTE BUNA DAR ESTE DATA JOS.fara schimburi!!! fara variante!!! fara combinatii!!!

Suzuki Vitara Pret: 1550 €
Anunt din: 28-03-2009
An fabricatie: 1995
Capacitate Cilindrica: 1600 cmc
Carburant: Benzina
Judet: VILCEA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
IMPORT ANGLIA(VOLAN PE DREAPTA),STARE F. BUNA,MOTOR 16 VALVE,OFER LA PRET SEPARAT PIESELE PT. TRANSFORMARE-VOLAN-STANGA, F A R A R U G I N A ,NERULATA IN RO.,PRELATA BUNA,4X4GREU+ USOR+ REDUCTOR,FARA VARIANTE!!! FARA SCHIMBURI!!! FARA COMBINATII!!!

Pagina   1 2 3Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.